Επιστροφή στο letoshop.gr

Σας καλωσορίζουμε στο okaidi.gr!

Επιθυμία μας είναι να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Ενημερωθείτε παρακάτω για τους τρόπους παραγγελίας και παραλαβής των αγαπημένων σας προϊόντων. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Αποστολή προϊόντων

Που αποστέλλουμε: Αποστέλλουμε προϊόντα σε όλη την Ελλάδα.

Τρόποι Παραλαβής

1. Με την ACS ή την Speedex courier ή την Express Courier, στη διεύθυνση που θα ορίσετε στην παραγγελία σας. (Οι αποστολές εντός Αττικής πραγματοποιούνται συνήθως με την εταιρία Express Courier ή την εταιρία Speedex ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα, συνεργαζόμαστε συνήθως με την εταιρία Speedex ή με την εταιρία ACS).
2. Με παραλαβή από το κατάστημα που θα επιλέξετε. Στην περίπτωση αυτή, θα λάβετε email εντός 5 εργάσιμων ημερών (από την ημέρα υποβολής της παραγγελίας σας) το οποίο σας ενημερώνει ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη και μπορείτε να την παραλάβετε από το κατάστημα που έχετε επιλέξει. Δείτε όλα τα καταστήματα εδώ.

Έξοδα αποστολής

1. Για τις αποστολές με courier, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 50€, ενώ για όλες τις υπόλοιπες το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 4,00 €. Οι παραγγελίες με αντικαταβολή έχουν επιπλέον επιβάρυνση 2,50€ ανεξαρτήτως ύψους παραγγελίας.
2. Για παραλαβή από κατάστημα, δεν έχετε καμία επιβάρυνση.

Εγγύηση Φόρτωσης εντός 24 ωρών

Η εγγύηση φόρτωσης των προϊόντων εντός 24 ωρών από την  ώρα της παραλαβής της παραγγελίας, αφορά αποκλειστικά τις παραγγελίες της βρεφικής και παιδικής συλλογής Okaidi-Obaibi.

Οι παραγγελίες θα έχουν γίνει στο  https://www.letoshop.gr/el/ ή στο  https://okaidi.gr/  σε εργάσιμες ώρες και ημέρες, Δευτέρα έως Παρασκευή.

Σε περίπτωση καθυστέρησης φόρτωσης της παραγγελίας σας ή σε περίπτωση μερικής αποστολής της παραγγελίας σας λόγω έλλειψης κωδικού, κερδίζετε 15% δωροεπιταγή της αξίας των ειδών που δεν φορτώθηκαν εντός 24 ωρών. Η δωροεπιταγή έχει συγκεκριμένο κωδικό εξαργύρωσης και ισχύει για 3 μήνες από την ημερομηνία αποστολής στο e-mail σας.

Εξαργυρώνεται στα Βρεφικά Πολυκαταστήματα Λητώ , και online στο https://www.letoshop.gr/el/

Ισχύει μόνο για προπληρωμένες παραγγελίες.

Αυτό συμβαίνει διότι κατά την παραλαβή της παραγγελίας, ο πελάτης ενδέχεται να προβεί σε τροποποίηση των ειδών που έχει επιλέξει ή σε μερική και όχι ολική παραλαβή.
Κατά συνέπεια, δεν είναι εκ των προτέρων εφικτός ο υπολογισμός του ποσού επιστροφής βάση του 15%.

Χρόνος παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης των αποστολών κυμαίνεται από 2 μέχρι 5 εργάσιμες ημέρες.

Σε περίπτωση καθυστέρησης της παράδοσης μπορείτε να επικοινωνείτε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στα στοιχεία που αναγράφονται στο ιστορικό των παραγγελιών σας ή στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών internet στο 2111026731 (Δευ-Παρ 09:30-18:00) ή στο info@okaidi.gr.

Όταν ολοκληρωθεί η παραγγελία σας θα λάβετε ειδοποίηση στο email σας με περαιτέρω λεπτομέρειες για την παραλαβή της. Αν έχετε επιλέξει "Παραλαβή από κατάστημα" θα πρέπει να τα παραλάβετε εντός 3ών εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες εξυπηρετούνται από τα Βρεφικά Πολυκαταστήματα ΛΗΤΩ (ΛΗΤΩ Α.Ε.) Δείτε όλα τα καταστήματα εξυπηρέτησης εδώ.